My First tRy....=)


Assalamualaikum....

umm...dok tgk2 kawan2ku aktif memblogkan diri...hati nie pun teringin la jgk...hehehe...wlpn diri nie tak la pndai menulis or menyusun ayat2 yg puitis...tp this blog leh jd medium tuk kita berkongsi cerita n pendapat disamping meluangkan masa dengan cara yg berfaedah kan...hehe...ringan2kanlah kaki dan tangan utk lalu n meninggalkan comment di blog nie yea...=)
4 Responses
  1. selamat dtg ke dunia blog..takpe,tak yah puitis2 pon takpe,klu dtg dari hati lg bagus =)


  2. salam husna.. selamat dtg ke dunia blog..=).. xpe..lame-lame mengembara di dunia blog ni..banyak lah dapat pengalaman dan ceritanye..


  3. arekim Says:

    usnata dah ada blog la...
    hahaha..bagus2...
    xyah nak berpuitis..
    tulis je from the bottom of your heart..


  4. ain Says:

    ngeh2..ape lg bersiulla rumetku..hehe